Beschrijving

WEGENS DE ENORME BELANGSTELLING EN INGEPLANDE BEZICHTIGINGEN KUNNEN EN GEEN NIEUWE BEZICHTIGINGEN MEER INGEPLAND WORDEN, VANAF NU 12.00UUR WERKEN WE MET EEN  WACHTLIJST. Op rustige locatie in wijk Tongelre nabij natuur/wandelgebied en winkelcentrum ’t Karregat” gelegen ruime uitgebouwde kleurrijke drive-in woning met inpandige garage, multifunctionele kantoor/speel/werkruimte op de begane grond, heerlijk zonnige liefst ca 22m diepe achtertuin(Z) en ware groene oase met stenen berging en achterom. Ideaal voor aan huis gebonden beroep.
BEZICHTIGING? PLANNEN WE GRAAG VOOR U IN. STUUR ONS EEN EMAIL MET UW GEGEVENS(naam, adres telefoonnummer en email) NAAR INFO@DAMENMAKELAARDIJ.NL OF VIA LINK OP FUNDA,  DAN NEMEN WIJ CONTACT MET U OP OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN. We plannen maximaal 20 bezichtigingen in, daarna werken we met een reservelijst. De bezichtigingen zullen (in principe) ingepland worden op donderdagmiddag 15 juli en vrijdagmiddag 16 juli.

Indeling begane grond: portaal met meterkast, inpandige garage, ruime hal met trapopgang naar de 1e woonverdieping, garderobe, berging/bijkeuken met Intergas HRE cv-combiketel(‘16) en aansl. wa. en sfeervolle toiletruimte. Uitgebouwde multifunctionele kantoor/werk/praktijk/slaap ruimte ca 28m² met grote raampartijen en deur naar zonnige achtertuin met terras en een ware groene oase. Hal en praktijkruimte voorzien van fraaie esdoorn parketvloer.

1e verdieping(voorzien van oerdegelijke Panga Panga parketvloer): ruime woonkamer ca 32m² met grote ramen met royaal uitzicht voorzijde, half open keuken achterzijde ca 13m² met bijzondere indeling voorzien van losse keukenelementen(evt. ter overname), prachtig SMEG fornuis, afzuigkap en RVS aanrechtbladen en deur naar verrassend royaal en gezellig balkon/terras ca 14m² met uitzicht op groene beschutte achtertuin.  

2e verdieping(voorzien van houten tarketvloer): overloop, 3 ruime slaapkamers(resp: 13, 12 en 9m²), waarvan de grote ouderslaapkamer over de volle breedte aan de achterzijde. Keurige geheel betegelde badkamer met ligbad, 2e toilet en vaste wastafel. 

Zonnige geheel in het groen verscholen ca 22m diepe achtertuin(Z) eenheerlijke groene oase met extra stenen berging en achterom. 

Grotendeels voorzien van dubbel glas en gedeeltelijk van spouwisolatie. 

Inhoud: ca 518m3. Bouwjaar: ca 1973. Perceelgrootte: 187m². 

============================================================================================
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor 
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper. 

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten. 

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 tot 6 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen. 

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken