Omschrijving

DE PRIJS IS EEN BIEDEN VANAFPRIJS. Gedeeltelijk gerenoveerde MIDDENWONING met bijkeuken, zonnige achtertuin en ruime berging, op rustige locatie aan ventweg op loopafstand van scholen, bos, kanaal/natuurgebied en winkels. 
NU STARTERSLENING WEER MOGELIJK TOT 25.000 EURO.

Koper dient met moderniseringskosten rekening te houden.

Indeling: hal met garderobe, meterkast, betegeld toilet(’75), deur naar ruime ged. open(mog. dichte) keuken ca 8m² met kelderkast, tegelvloer, complete keurige geschilderde eikenkeukeninrichting voorzien van kunststofwerkblad, kookplaat, oven, afzuigkap, losse koelkast, royale lichte woonkamer ca 30m² met travertinvloer, schouw met open haard Vanuit de keuken deur naar royale aangebouwde bijkeuken(mog keuken) ca 6,5m² met tegelvloer, vaste wastafel, aansl. wa en tuindeur naar eenvoudig overdekt terras en ca 9m diepe zonnige achtertuin(O) met ruime berging en achterom. Totale lichte living ca 38m² met oudhollandsch plafond en travertinvloer. 

1e verdieping: overloop met parketvloer, 3 slaapkamers, resp. ca 13m² met ingebouwde kasten, ca 11 en 7m², royale badkamer(ca ’90) ca 6m² met open douche, 2e toilet en vaste wastafel en groot kunststof draai/kiepraam. 

Vaste trap naar 2e verdieping: overloop met bergruimte met Remeha HR-combiketel(ca ’16), 4e slaapkamer met dakkapel en dubbel glas. 

Voorzijde woonhuis en dakkapel voorzien van kunststofkozijnen met draai/ kiepramen en dubbel glas.  
Koper dient met moderniseringskosten rekening te houden.

Inhoud: ca 410m3(excl. berging). Bouwjaar: 1965. Perceelgrootte: 205m². 
Aanvaarding: spoedig.

Sinds kort kan de Starterslening in onze gemeente Geldrop-Mierlo weer worden aangevraagd!
Wilt u voor het eerst een woning kopen, maar is de prijs te hoog om in aanmerking te komen voor een hypotheek? Dan kunt u onder bepaalde voorwaarden een Starterslening krijgen. Dit is een lening van maximaal 25.000 euro, waarbij je de eerste drie jaar geen maandlasten hoeft te betalen. 
Zie hiervoor: https://www.geldrop-mierlo.nl/regelen-en-aanvragen/product/ starterslening-aanvragen

==================================================================================
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor 
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper. 

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten. 

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen. 

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken