Beschrijving

Ruime koloniale TWEE-ONDER-EENKAPWONING met 4(evt 5) slaapkamers, 2 badkamers, 2 balkons, en zonnige achtertuin met overdekt terras, KANTOOR/PRAKTIJKRUIMTE/GARAGE, gelegen in unieke woonwijk  Brandevoort nabij natuurgebied, scholen, NS-station en alle voorzieningen. 
 
Indeling: zeer royale hal met garderoberuimte, tegelvloer met vloerverwarming, fraaie vide en luxe toilet, dubbele salondeuren naar zeer royale woonkamer van liefst ca. 54m² met eikenhoutenvloer, grote erker aan voorzijde, brede schouw met gashaard met afstandsbediening en dubbele tuindeuren naar royaal overdekt terras aan de tuinzijde, ruime lichte luxe keuken ca 12m² met tegelvloer en vloerverwarming, voorzien van luxe keukeninrichting: inductiekookplaat(’19) met brede afzuigkap, vaatwasser(’19), magnetron, oven,  koelkast en Belgisch hardstenenblad met 2 ramen: zijraam naar oprit en raam met tuinzicht, praktische bergkast met meterkast. Totale living liefst ca. 66m² met mooie eikenhouten plankenvloer en tegelvloer. 

1e verdieping (v.v. eikenparketvloer): ruime overloop met apart luxe toilet en mooie vide, 2 ruime slaapkamers:  13m² met groot dakterras en 13m² met loggia/balkon en fraai uitzicht voorzijde, luxe complete badkamer met ligbad, aparte luxe douche, luxe badmeubel met 2 wastafels, designradiator en zijraam.  

Vaste trap naar 2e verdieping(v.v.eikenparketvloer): overloop met fraaie vide en 2 grote dakramen, ruime 3e slaapkamer ca 13m² en royale 4e slaapkamer ca 15m², ruime luxe 2e badkamer met douche, 3e toilet, badmeubel met wastafel, zijraam, lichte en betegelde aparte was/cv-ruimte met aansl. wasapparatuur, Remeha HR cv-combiketel(’18) en Warmte Terug Win (WTW)-installatie. 
 
Vaste trap naar royale berg/slaapzolder met groot dakraam. 

Fraai aangelegde zonnige ca 10m diepe en 10m brede achtertuin met overdekt terras, tuinberging, verwarmde kantoor/praktijk/werkruimte/garage met vliesotrap naar bergzolder, achterom naar royale oprit voor 3 auto’s straatzijde. 

Uitstekende isolatie (energielabel A). Hardhouten kozijnen met draaikiepramen. Alarminstallatie. 

Gelegen aan rustige ventweg van Brandevoorterdreef op loopafstand van winkels in de Veste, basisschool en middelbare school en water/natuurgebied. 

Inhoud: ca 715m3, bijgebouw 110m3. Bouwjaar: 2011. Perceelgrootte: 275m². Aanvaarding: in overleg.
***********************************************************************************************************************************
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor 
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper. 

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten. 

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen. 

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken