Beschrijving

Ruime, lichte en royaal uitgebouwde en grotendeels gemoderniseerde TWEE-ONDER-EENKAPWONING met 4(mog.5) slaapkamers, garage en berging, prachtige 10m diepe zonnige tuin(NW) in gewilde, rustige woonwijk op loopafstand van winkels, scholen en nabij uitgestrekte bossen en prachtige Strabrechtse Heide.

Indeling: royaal vergrote hal met tegelvloer, luxe toilet, meterkast en garderobe en trap naar verdieping, ruime en lichte Z-woonkamer ca 30m² met eiken white wash parketvloer in open verbinding met over de volle breedte uitgebouwde royale eetkamer ca 18m² met brede achterpui met grote ramen en tuindeur naar zeer fraai aangelegde ca 10m diepe en ca  9.5m brede zonnige achtertuin(NW). Gedeeltelijk open (eet)keuken ca 8m² met luxe complete keukeninrichting(ca ‘97) v.v. laminaatvloer(‘18), induktie-kookplaat en afzuigkap, combi-magnetron, koel/vrieskast en quadraliet werkblad. Totale living ca 56m². Woonkamer en eetkamer eiken white wash parketvloer. Berging/werkruimte met tegelvloer, voorraadkast, tuindeur en deur naar inpandige garage ca 15m² met kantelpoort en loopdeur naar oprit voor  2 auto’s en nieuw aangelegde fraaie voortuin(‘18)

1e verdieping(v.v. lichte laminaatvloer): overloop met bergkast en 3 ruime slaapkamers resp. 15m² met ingebouwde kasten en balcon, ca 11m² met vw en ca 9m², ruime luxe badkamer(’11) met douche-cabine, luxe 2e toilet, fraai badmeubel met luxe brede wastafel en aansl. wa. 

Vaste trap naar 2e verdieping: royale voorzolder(mog. kleine 5e slaapkamer) met nieuw breed zijraam, Vaillant HR-combiketel(ca ’06), 2 bergingen en grote 4e slaapkamer ca 14m² met bergruimte en groot dakraam. 

Gedeeltelijk voorzien van hardkozijnen en gehele woning voorzien van dubbel glas. Spouwisolatie(‘19), vloer– en dakisolatie. Diverse rolluiken. Stijlvolle zonwering voor en achterzijde.

Inhoud: ca 590m3. Bouwjaar: 1972, uitbouw woonkamer ca 1997. 
Perceelgrootte: 277m². 
**************************************************************************************************
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor 
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper. 

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten. 

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen. 

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken