Omschrijving

ZATERDAG 5 OKTOBER OPEN HUIS 11.00-15.00UUR. Vooroorlogs uitgebouwd VRIJSTAAND WOONHUIS met aparte tuin/speel/werk/woonkamer, 2 ruime eenvoudige GARAGES resp 36m2 en 25m2 en extra berging, op perceel van liefst 907m2 met diverse terrassen nabij winkelcentrum en alle voorzieningen.

Indeling: ruime hal met meterkast, originele "granito"vloer, vergrote lichte royale woonkamer ca 43m² met gaskachel, tuindeur, keuken ca 10m² met nette eenvoudige inrichting met kookplaat, afzuigkap en vaatwasser en toegang tot ruime kelder en royale zeer lichte 2e woon/eet/speel/tuinkamer ca 14m² met tegelvloer, aansl. kachel, ramen rondom en dubbele tuindeuren naar overdekt terras. Vanuit keuken toegang tot bijkeuken met aparte wasruimte(voormalige douche), portaal met achteringang en toilet alsmede verrassend ruime luxe badkamer(ca ‘93) met ligbad, aparte douche, bidet en luxe 2e toilet en designradiator

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers: ca 14, 11m² beide met ingebouwde kast en 5m², eenvoudige wasruimte/4e kamertje met wastafel, 3e toilet en deur naar platdak. 

Vlizotrap in 4e kamertje naar verrassend ruime (geheel afgetimmerde) 2e verdieping: ruime voor/bergzolder met Buderus cv-ketel(’74), verrassend royale 4e slaap/zolderkamer met Velux-dakraam en voorraam. 

Verrassend royale zonnige tuin rondom met diverse (ged. overdekte) terrassen, 2 ruime eenvoudige garages resp ca 36m2 en ca 25m2 en extra berging, dubbele achterom en royale brede oprit voor meerdere auto's. 

Koper heeft ruime mogelijkheid tot modernisering en dient hier rekening mee te houden. 
De gele kaart van het perceel betreft een kaartje met het zogenaamde bouwblok.

Bouwjaar: 1932. Inhoud: ca 585m3, exclusief ruime garages en ruime berging. Perceelgrootte: 907m². 

=======================================================================================
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor 
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper. 

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten. 

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 tot 6 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen. 

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken