Omschrijving

In lommerrijke straat gelegen perceel grond van liefst 1303m2 met ca 120m2 werk/stalruimte  voor de bouw van een vrijstaand woonhuis op prachtige locatie aan de rand van mooie uitbreidingslocatie met ruime bebouwingsmogelijkheden: bouwblok (nog vast te stellen) excl. evt. garage/berging alsmede vergunningsvrije bebouwing nabij school, natuurgebied en winkels.

Zelf uw droomhuis bouwen op een prachtig perceel tegen de nieuwe woonwijk Luchen omringt door vrijstaande woningen en landelijke boerderijen!

Misschien droomt u van wonen in een groene omgeving, aan het bos, dicht bij het water en veel voorzieningen. Wat is er mooier dan zelf uw huis te bouwen in uw stijl en uw droom te realiseren.

De kavel:
Kavelgrootte 1303m2, met een perceelbreedte van ca 24m aan de voorzijde en ca 13m achterzijde en een perceeldiepte van ca 55m
Bouwblok dient nog te worden vastgesteld, exclusief eventuele garage/berging/carport

In Luchen bieden we  een bouwkavel aan op prachtige hoeklocatie gelegen aan de rand van mooie uitbreidingslocatie met ruime bebouwingsmogelijkheden:

Deze kavel biedt u:
 • een unieke woonlocatie in een groene omgeving aan de rand van Mierlo (gemeente Geldrop-Mierlo)
• in de directe omgeving veel onderwijs-, sport (recreatie) -, winkel- en horecavoorzieningen
• veel privacy en rust 
• ruime bebouwingsmogelijkheden
• op fietsafstand de comfortabele steden Eindhoven en Helmond
 
Lekker leven. Het kan, gewoon hier!

Ligging:
De bouwkavel is bijzonder mooi gelegen aan de rand van dorpskern Mierlo op slechts 1,5 km van het centrum (Molenplein). De omgeving biedt u een mooie natuur, fraaie fietsroutes, de prachtige omgeving rondom het Eindhovens kanaal, volop privacy, rust, het groene karakter en enorm veel ruimte. De kavel ligt op ideale afstand tussen Eindhoven en Helmond. Station Brandevoort bevindt zich op 2,5 km afstand. De 27 holes Golfbaan “De Gulbergen” en dierentuin “Dierenrijk” liggen als het ware in uw achtertuin.

De kavel:
De kavel groot 1303m2 (max breedte voorzijde  ca 23m, achterzijde ca 13m en diep ca 55 m) biedt u een ruime mogelijkheid voor het realiseren van uw droomhuis.

Beeldregieplan:
Het beeldkwaliteitsplan biedt veel mogelijkheden voor uw bouwwensen. 

Voor nadere informatie neem contact met ons kantoor op: 0492-665454 of
internet: damenmakelaardij.nl

Kenmerken