Omschrijving

In mooie brede straat en aan de achterzijde heerlijk vrij en gelegen, verrassend royale uitgebouwde HALFVRIJSTAANDE TWEE-ONDER-EENKAPWONING met WERK/SPEEL/SLAAPKAMER op de begane grond, grote luxe vrijstaande GARAGE 38m2 en liefst 40m diepe zonnige achtertuin op korte afstand van bossen, scholen, winkelcentrum en uitvalswegen, op perceel van liefst 820m².
                                                         
Indeling: hal met tegelvloer en trap, ruime lichte woonkamer ca 30m² met natuurstenenvloer, fraaie erker en grote zijramen, dubbele salondeuren naar ruime eetkeuken ca 16m² met verrassend diepe kelderkast, luxe keukeninrichting(’) voorzien van tegelvloer, granietenwerkblad, koelkastkookplaat, oven, afzuigkap, magnetron en deur naar royale en lichte werk/speel/slaap/tuinkamer ca 16m² met tegelvloer, zijdeur en schuifpui naar overdekt terras en 2e trap naar verdieping en portaal met luxe toilet en kastenwand met meterkast. Totale living maar liefst ca 62m². 

Fraaie zonnige, heerlijk vrije liefst ca 40m(!) diepe achtertuin met sproeiinstallatie, grote geheel geïsoleerde garage/werk/hobbyruimte(’05) ca 38m² met vloerverwarming en bergzolder, brede achterom met dubbele poort naar grote oprit voor meerdere auto’s. 

1e verdieping(v.v. laminaatvloer): overloop, 3 ruime slaapkamers resp. ca 20m², 10m² en 19m² met trap naar begane grond, berg/wasruimte met badgeyser en aansl. wa, prachtige tussengelegen luxe badkamer(’15) met ligbad, royale inloopdouche, luxe badmeubel met 2 wastafels, 2e toilet en groot dakraam.

Vaste trap naar ruime 2e verdieping: royale voorzolder/bergruimte met Nefit Turbo HR cv-ketel, royale 4e slaapkamer met bergruimte en vaste wastafel.

Gedeeltelijk v.v. vloer/spouw/dakisolatie nagenoeg overal dubbel glas, diverse screens. Gedeeltelijk v.v. alumiumkozijnen. Nieuwe dakpannen en dakgoten.

Bouwjaar: 1930, uitbouw ca ‘80, diverse malen verbouwd, garage: 2005. 
Inhoud: ca 600m3, garage ca 170m3. Perceelgrootte: 820m². 
==============================================================================================
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor 
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper. 

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten. 

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 tot 6 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen. 

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken