Omschrijving

Uitermate charmant geheel in stijl verbouwde karakteristieke TWEE-ONDER-EENKAPWONING met aparte PRAKTIJK/WERKRUIMTE/SALON, fijne zonnige tuin(Z) met nieuw verandaterras(’19) en tuinberging in gewilde doorgaande woonstraat nabij bossen en loopafstand van scholen en winkelcentrum op 358m².

Indeling: ruime hal met garderobe en stijlvol toilet, lichte woonkamer  ca 30m² met laminaatvloer, stijlvolle bovenlichten, gezellige houtkachel met rookkanaal, open keuken ca 9m² met nostalgische luxe keukeninrichting('15) met tuindeur naar nieuw overdekt terras, fraai uitzicht achtertuin, voorzien van 4-pits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-magnetron. Praktische “echte”kelderruimte ca 6m². Totale living ca 40m² voorzien van nieuwe betonnenvloer met mooie laminaatvloer en vloerverwarming en tuindeur naar nieuw groot overdekt terras.  

Royale voortuin met lange oprit voor 3 auto’s en ruim 17m diepe en 11m brede zonnige achtertuin(ZO) met overdekt verandaterras(’19) en tuinhuis en achterom. 

Aparte geheel geïsoleerde praktijk/werkruimte/salon met nieuwe voorpui met eigen ingang, lichtkoepel, luxe toilet en bergruimte met keukenblok .

1e verdieping(v.v. laminaatvloer): overloop met zijraam, 3 slaapkamers, resp. ca 14m² met dubbele Franse balcondeuren en ingebouwde kast,  11m² met ingebouwde kast en 7m², grote mooie luxe stijlvolle badkamer met tuinzicht, nostalgisch vrijstaand ligbad, fijne inloopdouche, badmeubel met 2 wastafels, 2e toilet en elektrische vloerverwarming en radiator.

2e verdieping: vaste trap in 3e slaapkamer naar royale open zolder met houtenvloer, dakraam, aansl. wa. en AWB combiketel(’02) met mogelijkheid voor bouwen van een dakkapel/dakopbouw voor meer (slaap)kamers. 

Nieuwe vloerisolatie, dakisolatie en nagenoeg overal voorzien van dubbel glas. Gehele woning v.v. stucwerkwanden en plafonds. Paneeldeuren, diverse bovenlichten met glas-in-loodramen. 

Inhoud: woonhuis ca 435m3, praktijkruimte ca 75m3. Bouwjaar: 1955, verbouwd 2015. Perceelgrootte: 358m². 

=======================================================================================

Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor 
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper. 

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten. 

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen. 

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken