Omschrijving

ZATERDAG 5 OKTOBER OPEN HUIS 11.00-15.00UUR.  Op prachtige rustige locatie in Luchen direct aan de rand van de bebouwing/ landerijen gelegen, verrassend royaal gloednieuw energiezuinig, uiterst comfortabel rietgedekt VRIJSTAAND LANDHUIS met GARAGE, living van ca 82m², ruim overdekt terras, 4 (mog. 5) ruime slaapkamers en geheel vrije fraaie en zonnige achtertuin(Z).

Indeling: hal met garderobe, fraaie trap naar verdieping, ruime lichte woonkamer ca 39m² met aansl. gashaard en erker, schuifdeuren naar aparte speel/werk/tuinkamer ca 12m² met uniek uitzicht rondom, riante eetkeuken ca. 33m² met grote provisiekast, superluxe keukeninrichting v.v. kookeiland met natuurstenenblad, Quooker, induktiekookplaat met ingebouwde afzuigkap(Bora), vaatwasser, apparatenwand met combi-magnetron, koffie-automaat en koelkast/diepvries, brede pui met dubbele tuindeuren naar royaal overdekt terras met elektrisch screen achterzijde, portaal met tuindeur en prachtig verlicht luxe toilet, ruime bijkeuken ca 8m² met keukenblok en aansl wa, ruime garage ca 28m² met dubbele openslaande deuren, zeer uitgebreide meterkast, Nefit HR-CW6 cv-combiketel met tapboiler, waterontharder, WTW, unit vloerverwarming. Totale living maar liefst ca 82m2 met mooie grote tegelvloer.

Prachtige zonnige achter– en zijtuin(uniek uitzicht) rondom met waterpartij, extra berging en honden/berghok, groot overdekt terras en achterom.

1e verdieping(v.v. mooie pvc-vloer): mooie ruime overloop met dakkapel, luxe apart toilet, 3 ruime slaapkamers ca 20m² met dubbele deuren naar platdak(mog. dakterras) en fraai uitzicht over landerijen), ca 15m² met inloopdouche en kledingkast, ca 10m²(beide met deur naar balcon voorzijde). Prachtige luxe badkamer met dakkapel(uniek uitzicht), fraai ligbad, aparte inloopdouche en brede wastafel. 

Vaste trap naar 2e verdieping: royale lichte voor/speel/bergzolder, aparte tussen/berg/wasruimte met aansl. wasapparatuur, speelse 4e slaap/hobby kamer ca 10m² met ramen en uniek uitzicht over landerijen. 

Perfecte isolatie(energielabel A), HR++ dubbel glas en overal vloerverwarming. Zowel begane grond alsook verdieping voorzien van airco-units. 

Zeer fraai in rustig gelegen direct aan de rand van bebouwing met uitzicht over landerijen op loopafstand van scholen, prachtige Mierlose bossen, kanaalzone en alle overige voorzieningen op korte afstand. 

Zeer degelijk gebouwd met prachtige materialen(rietgedekte kap, koperen dakkapellen,  super comfortabel: airco, fraaie verlichting, automatische beregeningsinstallatie, alarminstallatie etc etc 

Inhoud: ca 900m3(incl. inpandige garage). Bouwjaar: 2016. Perceelgrootte: 506m². 

**************************************************************************************************Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor 
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper. 

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten. 

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen. 

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken