Beschrijving

Direct nabij gezellige (winkel) centrum in rustig hofje gelegen verrassend royaal, geheel instapklaar HALFVRIJSTAAND WOONHUIS met living ca 40m2, geheel nieuw aangelegde mooie ca 13m diepe zonnige achtertuin(Z) met ruime BERGING en fraai robuust overdekt terras('18) op loopafstand van scholen, bossen en alle voorzieningen. 

Indeling: entree, hal met meterkast, ruime lichte Z– vormige woon– en zitkamer  met  unieke Solatube('20), bergkast en fraaie laminaatvloer, royale open keuken met fraaie luxe keukeninrichting('14) met composietaanrechtblad, “gas-op-glas” kookplaat, combi-magnetron, koel/vrieskast, vaatwasser en unieke afzuigkap, kastruimte en tuindeur naar fraaie en zeer zonnige geheel nieuw aangelegde ca 13m diepe achtertuin(Z) met ruime berging met robuust overdekt terras en achterom. Totale living ca 40m² met mooie laminaatvloer. 

Portaal met keurig toilet en trap verdieping(geheel v.v. laminaat vloer): royale overloop met ruime was/bergkast met tegelvloer en aansluiting wasapparatuur, cv-kast met Intergas HR30 cv-combiketel 2017, 3 royale slaapkamers: ca 11,3m² met airco, ingebouwde kastenwand, 8,5 en 6,5m² met deur naar balkon, complete badkamer met ligbad, aparte douche, 2e toilet en vaste wastafel. 

Geheel nieuw en fraai aangelegde ca 11m diepe zonnige achtertuin(Z) met ruime berging en fraai robuust overdekt terras ('18) met achterom

Ideaal gelegen op zeer korte afstand van winkelcentrum, scholen en gezellige dorpscentrum. 

Uitstekende isolatie en overal dubbel glas. Airco slaapverdieping

Inhoud: ca 325m3(over 2 verdiepingen!). Bouwjaar: 1999, nadien verbouwd. Perceelgrootte: 168m2.
==================================================================================
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor 
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper. 

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten. 

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen. 

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken