Omschrijving

INSTAPKLARE EN LUXE UITGEVOERDE RIANTE VRIJSTAANDE VILLA /WOONHUIS GELEGEN AAN DE RAND VAN BOSSEN VAN MIERLO OP HOOG EN EXCLUSIEF AFWERKINGSNIVO OP MOOI PERCEEL VAN LIEFST 1700M2

DEZE OP TOPLOCATIE GELEGEN UNIEKE VRIJSTAANDE WONING HEEFT ONDER ANDERE EEN RIANTE LIVING, MET PRACHTIGE KEUKENINRICHTING (TOTAAL CA. 72 M2), RUIM OVERDEKT TERRAS EN EEN VEEL PRIVACYBIEDENDE ZONOVERGOTEN TUIN.

Deze luxe uitgevoerde en zeer comfortabele villa is verrassend ruim van afmeting (totaal ca. 885m3) en heeft een fijne, praktische indeling met sfeervolle en zeer luxe afgewerkte verblijfsruimten. De ruime living kenmerkt zich door veel lichtval.
Ook de zeer privacy biedende, zonovergoten tuin (Zuid-Westen) is voorzien van een stijlvol uitgevoerd overdekt terras voorzien glazen schuifpanelen en verlichting.
De luxe keuken en luxe uitgevoerde sanitaire voorzieningen zijn een genot om in te verblijven.
Voorts is de woning gelegen op loopafstand van de bossen en gesitueerd in een rustige straat in een kindvriendelijke woonomgeving, op steenworp afstand van scholen, winkels, sportaccommodaties.  Verder uitstekende en snelle verbindingen met de centra van Helmond en Eindhoven.

INDELING:
ENTREE:
Via de voorzijde bereikt u de entree van de woning en komt u binnen in een ruime hal met hoge vide. Wanden en plafond zijn voorzien van fijn schuurwerk. In de hal treft u de uitgebreide meterkast alsmede het bedieningspaneel voor de alarm-installatie. Via de houten trap bereikt u de 1e verdieping. Verder heeft u toegang tot de woonkamer en de keuken.

WOONKAMER, KEUKEN en BIJKEUKEN:
Vanuit de hal betreedt u de woonkamer en de keuken.
De riante woonkamer ( ca. 43m2) heeft veel lichtinval. Kenmerkend is de sfeervolle gashaard met doorkijkfunctie. De wanden en het plafond zijn afgewerkt met fijn schuurwerk. 
Dubbele tuindeuren bieden toegang tot het overdekt terras en de rest van de privacy biedende tuin.
Vanuit de woonkamer heeft u tevens toegang tot de luxe woonkeuken.

KEUKEN:
De opbergruimte die de keuken biedt in de royaal aanwezige kastruimten maken de keuken compleet. De wanden en het plafond zijn afgewerkt met fijn schuurwerk. Halogeen inbouwspots zijn ruim aanwezig.

De luxe uitgevoerde keukeninrichting heeft prachtige composieten bladen 
en is geoutilleerd met luxe apparatuur. Onder andere:
* 5 pits inductie kookplaat
* ingebouwde vaatwasser
* ingebouwde combi-oven-magnetron
* ingebouwde stoom-oven
* RVS design afzuigkap v.v. verlichting
* 2 koelkasten v.v. apart vries en koelgedeelte 
* aparte vrieskast
* dubbele spoelunit met stijlvolle kraan.
* kokendwaterkraan

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken met de volgende kenmerken:
•	2e toilet luxe betegeld met wandcloset en een fonteintje.
•	Kastenwand met schuifdeuren. Hier zijn aansluitpunten voor warm en koud water.
•	2e kastenwand met aansluiting voor wasmachine en wasdroger.
•	Toegangsdeur tot tuin en terras

1E VERDIEPING:
SLAAPKAMERS, BADKAMER, TOILET en OVERLOOP
Vanaf de ruime overloop heeft u toegang tot 4 royale slaapvertrekken, luxe badkamer. Alle wanden en plafonds op de 1e verdieping zijn afgewerkt met fijn schuurwerk. Alle slaapvertrekken zijn voorzien van laminaatparket in dezelfde neutrale kleurstelling. 3 slaapkamers zijn voorzien van een luxe wastafel-meubel. Royale luxe opgezette badkamer met een complete uitrusting in een moderne, doch neutrale kleurstelling. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, wandcloset, inloopdouche met thermostaatkraan, 2 vaste wastafels in meubel verwerkt en een design-radiator. Inbouwverlichting in de badkamer. De vloer is belegd met een fraaie tegelvloer met vloerverwarming.

ZOLDER: 
Te bereiken via overloop en vaste trap.
Lichte zolderruimte van ca. 27 m2 met Daalderop Combiforte ketel met zonneboiler, laiminaatvloer met grote raampartij aan de voorzijde en twee Velux dakramen aan de zijkant. Voorzien van zonnecollectoren. Bergruimtes zijkant afgewerkt met schuifwanden. Mogelijkheden voor het creëren van extra slaapkamers.

TUINEN, INRIT en TERRASSEN:

Aangelegd onder architectuur, volwassen beplanting
Beregeningsinstallatie alom
Electrische en op afstand bedienbare red cedar poorten linker- en rechterzijde woonhuis
Diverse buitenkranen
Serre voorzien van inbouwverlichting en gasaansluiting

Inhoud ca. 885m3 * verbruiksoppervlakte : ca 255m2, ligging nabij bossen* luxe afwerking
1 badkamer * 4 riante slaapkamers * prachtige living en keuken (totaal ca. 72 m2) * ruime praktische bijkeuken
* 2 afzonderlijke toiletruimtes * luxe marmeren vloer met vloerverwarming op gehele begane grond en in badkamer

Overtuig uzelf tijdens een bezichtiging van de ruimte en de luxe die deze woning u te bieden heeft. Wij begeleiden u graag.

Voor meer informatie kijk ook op ww.damenmakelaardij.nl 
==================================================================================

Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor 
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper. 

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten. 

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen. 

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken