Beschrijving

In bosrijke omgeving op een van de mooiste locaties gelegen, charmante VRIJSTAANDE BUNGALOW met grote GARAGE(ca 32m2) en berging, 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. natuurlijke ca 30m diepe en 20m brede volgroeide achtertuin(ZW) direct nabij bossen en op loopafstand van school en korte afstand van winkels en alle voorzieningen.

BEZICHTIGING? PLANNEN WE GRAAG VOOR U IN. STUUR ONS EEN EMAIL MET UW GEGEVENS(naam, adres telefoonnummer en email) NAAR INFO@DAMENMAKELAARDIJ.NL OF VIA LINK OP FUNDA,  DAN NEMEN WIJ CONTACT MET U OP OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN.
 
Indeling: ruime lichte hal met tegelvloer, keurig toilet, sfeervolle lichte woonkamer ca 25m² met open haard, erker met schuifpui naar royale voortuin, en ramen met zicht op grote achtertuin. Vanuit de hal toegang tot  eetkamer ca 15m² met ingebouwde kast en wijnkast, schuifpui naar terras en doorgeefluik naar keuken met dakkoepel(’04), nette lichte keukeninrichting(04) voorzien van induktie-kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser, tuindeur naar royaal terras, deur naar hal. Vanuit de hal eveneens toegang tot ruime werk/slaapkamer ca 13m² met zijraam en breed raam aan voortuin.  

Gang met daaraan ouderslaapkamer ca 14m² met luxe badkamer(‘16) met royale inloopdouche, luxe badmeubel met 2 wastafels en luxe 2e toilet, vanuit gang aangebouwde 3e slaapkamer ca 16m2 met grote ramen op achtertuin en eigen 2e badkamer(ca ‘82) met douche en vaste wastafel. Bijkeuken met tegelvloer, vaste wastafel, aansl. wa. en luxe 3e  toilet(geberit). Vanuit gang tuindeur naar royaal terras en grote achtertuin. 

Volop privacy-biedende zeer royale ca 30m diepe en ruim 20m brede geheel volgroeide zonnige achtertuin(ZW) met achterom en garage.

Royale voortuin met berging met meterkast, Nefit HR cv-combiketel(’05) oprit voor meer auto’s, carport, achterom en vrijstaande garage ca 32m2.

Dakisolatie(2004), grotendeels v.v. dubbel glas. Hardhoutenkozijnen. Gehele woning voorzien van diverse tegelvloeren (ged. leisteen)

Woning verkeert in redelijk goede staat maar koper dient met behoorlijke modernisering rekening te houden. 

Bouwjaar: 1959, uitbouw/verbouw ‘80/82. Inhoud: ca 565m3, garage/berging ca 110m3. Perceelgrootte: 1.014m². 

=======================================================================================
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor 
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper. 

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten. 

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 tot 6 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen. 

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken