Beschrijving

LOCATIE LOCATIE LOCATIE!! Op één van de mooiste locaties in Mierlo aan brede lommerrijke laan gelegen VRIJSTAAND LANDHUIS/SEMI-BUNGALOW met ruime GARAGE en CARPORT, 5 slaapkamers en 2 badkamers, grote privacy biedende 26m brede en 25m diepe zonovergoten achtertuin, tegenover scholen, tennis-baan sportvelden (o.a. tennisbanen), sporthal, nabij winkels(centrum), het bos en de prachtige Strabrechtse Heide. 

Indeling: ruime hal met garderobe, grote tussenhal met toilet, royale lichte open woonkamer ca 35m² met fraai vrij uitzicht voorzijde, brede schuifpui naar zij tuin, ruime open keuken ca 10m² met luxe Eggersmann keukenin-richting v.v. 5-pits gaskookplaat, oven, combimagnetron, vaatwasser, koel-kast in open verbinding met gezellige, aangebouwde tuin/speelkamer ca 10m² met openhaard en schuifpui naar grote achtertuin. Bijkeuken met inbouwkast en tuindeur. Slaapvleugel(benedenverdieping): royale hal, 3 lichte slaapkamers ca 7m², ca 12m² (met ingebouwde kast) en 14m² (met ingebouwde kast) met een ruime luxe badkamer en suite (ca ’03) met ligbad, 2e toilet en wastafel. 
Totale living ca 55m²(woonkamer, open keuken en tuinkamer). Begane grond voorzien van lichte betonlookvloer 

Fraai vrije royale ca 26m brede en 25m diepe zonnige achtertuin met diverse terrassen, afgesloten achterom met poort en royale carport (voor eventuele caravan/camper/aanhangwagen) met achteringang en ruime vrijstaande garage ca 29m² met dubbele deuren en royale 20m diepe, brede oprit voor meerdere (ca. 5) auto’s. 

1e verdieping(v.v. witte houtenvloer): grote overloop/werk/speelruimte ca 12m² (mogelijkheid extra slaapkamer) met brede dakkapel, 2(mogelijkheid 3) ruime slaapkamers resp: 1 van ruim 21m² met aan 2 zijden royale ingebouwde kasten en dubbele deuren naar balkon, 1 van ruim ca 19m², 2e badkamer(ca ’95) met nieuw Velux dakraam, aparte douche, wastafel en 3e toilet. Berg/cv-ruimte met dakraam, Nefit Topline HR cv-combiketel(’11) met aansluiting voor wasmachine en droger. 

Grotendeels voorzien van dubbel glas in gedeeltelijk nieuwe kunststof- en hardhouten-kozijnen. Kunststof schuifpuien. Dakisolatie. Nieuwe dakpannen (‘14). Inhoud: ca 675m3, garage ca 95m3. Bouwjaar: 1967, nadien verbouwd en gemoderniseerd. Perceelgrootte: 1137m2. Woonoppervlakte: 192m2.

**************************************************************************************************Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor 
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper. 

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten. 

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen. 

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken