Beschrijving

In een van Mierlo's meest gewilde straten zeer nabij (winkel)centrum gelegen geschakelde originele TWEE-ONDER-EENKAPWONING met houten berging, en vrije ruim 10m diepe en 10m brede zonnige achtertuin(Z) vlak naast het Hertenkamp, winkelcentrum en nabij  scholen/bos.
BEZICHTIGING? PLANNEN WE GRAAG VOOR U IN. STUUR ONS EEN EMAIL MET UW GEGEVENS(naam, adres telefoonnummer en email) NAAR INFO@DAMENMAKELAARDIJ.NL OF VIA LINK OP FUNDA,  DAN NEMEN WIJ CONTACT MET U OP OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN. 

Indeling: oprit naar overdekte entree en hal met meterkast en kelderkast, keurig toilet, deur naar gedeeltelijk open keuken ca 8.5m² met tuinzicht, wit geschilderde houten keukeninrichting voorzien van kookplaat met afzuigkap, oven, koelkast en roestvrijstalen aanrechtblad, opening naar lichte woonkamer ca 24m² met grote ramen en royale schuifpui naar ged overdekt terras met brede zonneluifel en fraai aangelegde ca 10m diepe en 10m brede achtertuin met achterom, grenzend aan afgesloten gemeente tuin. Vanuit de keuken eveneens deur naar royale bijkeuken ca 10m² met royale kastenwand en aansluiting wasapparatuur en tuindeur. 

Bij diverse woningen in deze straat is de woonkamer relatief eenvoudig vergroot door de keuken in de ruime bijkeuken te plaatsen, waardoor een ruim L-vormige woonkamer is ontstaan.

Heerlijk vrije zonnige ca 10m diepe en 10m brede achtertuin(Z) met eenvoudige houten berging en achterom. Tuin lijkt duidelijk groter doordat het grenst aan afgesloten gemeentetuin achter bibliotheek.

1e verdieping: overloop met bergkast, 3 slaapkamers resp.ca 12.5m² met vw en balkon en ca 8.5m² en 6.5m², keurige badkamer(’85-’90) met ligbad, aparte douche, 2e toilet, en wastafel.
 
Vlizotrap (mog vaste) trap naar 2e verdieping: royale zolder/bergruimte  met Nefit Topline HR-combiketel. Mogelijkheid voor vaste trap en verhoogde nok met slaapkamer(bij meerdere woningen in de straat gedaan).

Koper dient met modernisering en verbeteringskosten rekening te houden. Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en eenvoudige dakisolatie. 

Inhoud: ca 380m3. Bouwjaar: ca 1960. Perceelgrootte: 214m² . 
==============================================================================================
CORONA TIJD/ MAATREGELEN
Beste lezer, bezoeker

Nu de wereld gebukt gaat onder vergaande maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus, proberen wij ook binnen onze organisatie met een aantal aanpassingen de situatie goed werkbaar te houden. Wij vragen hierin uw medewerking en begrip voor de aanpassing van onze werkwijze. Wij hopen dat we met een optimale samenwerking  met u, positief kunnen bijdragen aan datgene waar we nu met zijn allen doorheen moeten.

Genomen maatregelen gelden tot het moment dat de situatie een aanpassing noodzakelijk maakt.
•	Wij volgen de richtlijnen van RIVM.
•	Wij schudden geen handen.
•	Wij houden een gepaste afstand van circa 1,5 meter.
•	Wij dragen een mondkapje en zoveel mogelijk handschoenen.
•	Bezichtigingen en taxaties kunnen gewoon doorgaan maar wij zullen voorafgaand aan de afspraak actief vragen of u klachten heeft of verkouden bent.
•	Verkopers kunnen individueel besluiten om voorlopig geen bezichtigingen toe te laten.
•	Bij bezichtigingen zijn telkens 2 mensen per kandidaat welkom. Wij begrijpen dat het fijn is om ouders, kinderen of vrienden mee te laten gaan bij een bezichtiging. Maar mocht u na de bezichtiging dermate geïnteresseerd zijn dan kunnen we voordat een koopovereenkomst definitief is altijd een nieuwe afspraak arrangeren.
•	In iedere woning bieden wij de gelegenheid om uw handen te wassen en adviseren we ook om dit te doen.
•	Wij vragen u uitdrukkelijk om uw afspraak te annuleren als u verkouden bent. Dan kunnen we bezien of we de afspraak middels de digitale of telefonisch weg kunnen uitvoeren.
Tot slot vertrouwen wij erop dat we deze bijzondere tijd, en voor velen een hele zware tijd, samen kunnen overwinnen. Dit doen we met zijn allen. Wij hopen dat iedereen elkaar voldoende in de gaten houd en dat we niet te trots zijn om hulp te vragen of een advies. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen wil helpen voor zover dit binnen zijn of haar vermogen ligt.
   
**********************************************************************************************************************************
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor 
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper. 

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten. 

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 tot 6 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen. 

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken