Beschrijving

In een van Mierlo's meest gewilde straten in centrum tegenover plantsoen, hertenkamp en molen gelegen, ruim en licht, royaal uit– en opgebouwd geheel gemoderniseerd energiezuinig HALFVRIJSTAAND WOONHUIS met living ca 68m2, ruime eetkeuken en fraaie 15m diepe zonnige tuin met achterom en zeer ruime berging met groot overdekt verandaterras op loopafstand van winkels, scholen en bossen, nabij uitgestrekte bossen en prachtige Strabrechtse Heide.

Indeling: royale oprit naar overdekte entree en hal met luxe voordeur, uitgebreide meterkast, luxe toilet(’08) en kelderkast, ruime lichte zeer fraai in 2008 uitgebouwde T-woonkamer 48m² met grote lichtstraat en tuindeur, deur naar grote eetkeuken ca 20m² met betonlookvloer, complete en luxe keukeninrich ting('08) v.v. granietenblad, induktie-kookplaat, oven, magnetron, koelkast, vaatwasser en afzuigkap, middels 2 ramen fraai tuinzicht en tuindeur naar zeer fraai aangelegde zonnige achtertuin. Vanuit de woonkamer eveneens deur naar royale bijkeuken ca 9m² met royale kastenwand en aansluiting wasapparatuur. 
Totale living ca 68m² voorzien fraaie tegelvloer met vloerverwarming. 

Heerlijk vrije fraai aangelegde zonnige ca 15m diepe en 10.5m brede achtertuin met royale berging ca 20m2 met groot overdekt terras, meerdere buiten terrassen  en achterom.

1e verdieping(v.v. laminaatvloer): overloop, 4 slaapkamers resp.ca 12m² en 6m², luxe badkamer(’08) met ligbad, aparte douche, 2e toilet, badmeubel, tussen/werk/kleedkamer ca 8m² naar 2 grote “nieuwe” slaapkamers(’15) met vloerbedekking, respectievelijk ca 20m² met fraaie schuifdeur naar eigen walk-in closet en ruime lichte slaapkamer ca 11,5m² met dakopbouw.

Vaste trap(“in dakkapel”) naar 2e verdieping: royale open zolder/bergruimte  10m2 met nieuwe Nefit Trendline HR-combiketel(ca ’18), en dakraam. 

Grotendeels v.v. nieuwe houten– en kunststofkozijnen(’08) en slaapkamers ged. v.v. HR++ glas.  Vloer-, spouw en dakisolatie en overal dubbel glas. 

12 zonnepanelen(leveren ca 3500kwh per jaar)

Inhoud: ca 615m3. Bouwjaar: 1960, uitbouw ca 2008. Perceelgrootte: 356m² . 

==============================================================================================
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor 
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper. 

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten. 

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 tot 6 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen. 

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken