Omschrijving

Gloednieuwe, uitgebouwde en energiezuinige TWEE-ONDER-EENKAP WONING(A-label) met 15 zonnepanelen, OVERDEKT TERRAS, BERGING en SPEEL/WERKKAMER, gelegen in gewilde woonwijk Luchen nabij natuurgebied, school, winkels en alle voorzieningen. 

Indeling:
Hal met praktische garderobekast, ruime lichte L-woonkamer ca. 29m² met speels raamverdeling en “erker”, riante leefkeuken ca. 31m² gesitueerd aan de achterzijde van de woning voorzien van superluxe keukeninrichting koelkast, induktie-kookplaat, stoomoven, magnetron, vaatwasser, koel-en vrieskast en afzuigkap en composietwerkblad. grote raampartij met schuifdeuren naar groot overdekt terras en fraaie aangelegde zonnige achtertuin(Z) met kunstgras. Deur naar aparte speel/werkkamer ca. 10m² met tuindeur, prachtig luxe toilet, royale hobby/fietsenberging aan de voorzijde met meterkast, keukenblok, dubbele garagedeuren naar ruime oprit. Totale living ca. 70m² met fraaie tegelvloer (houtstructuur) met vloerverwarming.  

1e verdieping (v.v. mooie laminaatvloer): overloop, 3 slaapkamers:  ca  11m², ca 9m² en ca 9m², luxe badkamer met ligbad, ruime inloopdouche, 2e toilet en fraai badmeubel met wastafel.  

Vaste open trap naar 2e verdieping(v.v. mooie laminaatvloer): royale voorzolder met aansl. wa, ATAG HR-cv-combiketel en mechanische ventilatie, lichte  sfeervolle 4e slaapkamer ca 15m² met dakkapel. 

Fraai aangelegde zonnige ca 10m diepe en 9m brede achtertuin (Z) gedeeltelijk met  kunst gras, “leilindes” en mooie schuttingen. 

Algemeen
Uitstekende isolatie (energielabel A), overal  HR++ dubbel glas. 15 zonnepanelen(ca 4200kwh) met hoogwaardige Solar Edge. Hardhouten kozijnen met draaikiepramen. 

Ligging
Gelegen in gewilde woonwijk Luchen, op fietsafstand van winkels, scholen en sportvoorzieningen. Nabij het Eindhovenskanaal en de fraai Mierlose Bossen. 

Inhoud: ca 550m3. Bouwjaar: 2017. Perceelgrootte: 260m². Aanvaarding: in overleg.

**************************************************************************************************Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor 
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper. 

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten. 

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen. 

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken