Omschrijving

Op korte afstand van (winkel)centrum, gelegen, nostalgisch VRIJSTAAND WOONHUIS(gemeentelijk monument) met eenvoudige GARAGE en liefst 35m(!) diepe zonnige achtertuin(NNW) nabij sporten, winkels, scholen op liefst 473m².
   
Indeling: ruime hal met authentieke zultvloer, meterkast, paneeldeuren naar slaap/eet/werkkamer ca 16m2 met erker, naar royale woonkamer ca 27m² welke verdeeld is een voorkamer met mooie erker en glas-in-lood ramen en achter/eetkamer met deur naar echte grote kelder ca 11m², deur naar werk/studeer/eet/speelkamer ca 10m2 met raam naar tuin, doorgang naar half-open “eet”keuken ca 9m² met keurige witte keukeninrichting(’89) voorzien van kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser(’18) en koelkast, deur naar verdieping, deur naar portaal/achteringang met keurig toilet en ruime badkamer(ca ’89) met ligbad, aparte douche en dubbele wastafel. Tuindeur naar royaal terras met poort en brede achterom.
Totale living begane grond ca 62m². 

In de keuken deur met trap naar geheel vernieuwde 1e verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers aan de voorzijde resp. ca 18m² en ca 14m² beiden met ingebouwde kast, grote werk/bergkamer(evt extra slaapkamers) ca 20m² aan de achterzijde met aansl. wa. en AWB cv-combiketel(’01) en toegang tot verrassende open bergzolder.

Vanuit het achterportaal toegang tot zeer ruime en vooral zonnige maar liefst ca 35m diepe en 10m brede achtertuin(NNW) met ruime eenvoudige garage ca 20m2 met dubbele garagedeuren en zijdeur, aangebouwde (fietsen)berging, achterom middels erfdienstbaarheid. 

Dakisolatie(‘07), gedeeltelijk v.v. dubbel glas. Achtergevel nieuwe kozijnen(‘06). Electra vernieuwd in ‘89. Nieuwe dakleien erkers.

Veel authentieke elementen zijn gelukkig bewaard gebleven, zoals klinken, paneeldeuren., maar koper dient wel met enige moderniseringskosten rekening te houden.

Bouwjaar: 1925, aanbouw ca ‘89. Inhoud: ca 580m3, garage/berging ca 70m3. Perceelgrootte: 473m². Aanvaarding: in overleg

=======================================================================================
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor 
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper. 

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten. 

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 tot 6 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen. 

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken