Beschrijving

Zeer recent geheel luxe gemoderniseerde en uitgebouwde TWEE-ONDER-EENKAPWONING met BERGING en BIJKEUKEN (voorheen garage) en CARPORT, 4 slaapkamers, luxe leefkeuken en badkamer, 15 zonnepanelen en 2 airco's, zonnige achtertuin met nieuw overdekt terras op rustige kindervriendelijke locatie nabij speelveldje en op loopafstand van scholen, winkels en fietsafstand van bossen en prachtige Strabrechtse heide. 

Indeling: hal met gloednieuwe veilige voordeur, luxe toilet('15), lichte L-woonkamer ca 32m² met nieuwe airco, nieuwe tegelvloer, zijraam, in open verbinding met aangebouwde leefkeuken ca 20m² met lichtkoepel, dubbele tuindeuren naar nieuw groot overdekt terras(ca 25m2) en zonnige achtertuin, open keuken met luxe zeer complete keukeninrichting('21) met Quooker, Siemens inductie-kookplaat met ingebouwde afzuiging, oven met magnetron, oven met stoom-functie, vaatwasser, losse koelkast. Totale living ca 50m² voorzien van nieuwe tegelvloer en vloerverwarming(‘21) en prachtige massief houten hoge binnendeuren.

Vanuit de leefkeuken toegang tot de bijkeuken met aansluiting wasapparatuur en tuindeur en deur naar aparte berging met nieuwe elektrische garagedeur(‘21) naar carport met oplaadpunt('21) voor elektrische auto.

1e verdieping(v.v. laminaatvloer): overloop, 3 slaapkamers, resp 12m², 8 en 7m², grote luxe badkamer('15) met ruime inloopdouche, 2e toilet, design-radiator en fraai breed badmeubel met 2 wastafels. 

Vaste trap naar 2e verdieping: verrassende 4e slaap/hobbykamer ca 12m² met laminaatvloer en dakkapel met elektrisch rolluik, ruime zolder/bergruimte met Vaillant HR cv-combiketel (ca '06). 

Fijne zonnige fraai aangelegde achtertuin met nieuw royaal overdekt terras(’20) ca 25m2 en achterom.  

Vloer, spouw en dakisolatie, begane grond en 2e verdieping voorzien van dubbel glas. Grotendeels v.v. rolluiken. 15 zonnepanelen (mei 2021!) 2 airco-units(’20) voor aangenaam binnenklimaat. Elektra vernieuwd. Platte daken vernieuwd.

Inhoud: 465m3. Bouwjaar: 1986, verbouwd 2021. Woonoppervlak ca 125m2. Overige inpandige ruimte: ca 10m2. Gebouw gebonden buitenruimte ca 48m2. Perceelgrootte: 185m².  Aanvaarding: eind 2022.
********************************************************************************************************************************
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor 
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper. 

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten. 

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen. 

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken