Beschrijving

Op een van de mooiste locaties op korte afstand van winkelcentrum gelegen royaal en uitgebouwd VRIJSTAAND WOONHUIS met eetkeuken, tuinkamer en living van ca 69m2, garage, afsluitbare overkapping, 4 ruime slaapkamers, fraaie en royale ca 20m brede en aa m diepe zonnige achter- en zijtuin op 525m2 op loopafstand van winkels, scholen, bossen en Strabrechtse Heide.

Indeling: ruime hal met meterkast, garderobe en keurig toilet, lichte doorzon-woonkamer ca 45m² met marmeren vloer, erker, deur naar tuinkamer/serre, royale (eet)keuken ca 13m² met tegelvloer en keurige keukeninrichting v.v. gas kookplaat, afzuigkap, magnetron-oven, koelkast en vaatwasser, deur naar aangebouwde tuinkamer ca 11m2 met tuindeur en schuifpui naar royale zonnige fraaie achtertuin.  Totale living ca 69m2 met natuurstenenvloer en tegelvloer.

Fraai aangelegde royale ca 11m diepe en 20m brede zonnige achtertuin en ruim 5m brede zijtuin met vrijstaande garage 21m², ruime afsluitbare overkapping 20m² en dubbele achterom naar royale oprit voor minimaal 3 auto’s.  

1e verdieping: ruime overloop, 3 ruime slaapkamers resp. ca 15m² met ingebouwde kasten, ca 13m² met vw en ingebouwde kasten en ca 12m² met vw en deur naar balkon, grote vernieuwde luxe badkamer met bubbelbad, aparte douche, 2e toilet en luxe badmeubel met 2 wastafels, aansluiting wasapparatuur en deur naar balkon. 

Vaste trap naar 2e verdieping: grote voorzolder(mog. extra slaapkamer) met Vaillant cv-combiketel en bergruimte, royale 4e slaapkamer ca 15m² met bergruimte. 

Spouwisolatie en gedeeltelijk v.v. dubbel glas. 

Op loopafstand van gezellige winkelcentrum met horeca, prachtige bossen, scholen en fietsafstand van de fraaie Strabrechtse Heide en natuurgebieden.
Extra stuk grond als voortuin in gebruik van de gemeente, huurprijs 152euro per jaar.
Inhoud: ca 650m3. Woonoppervlak: 181m², garage 21m², overkapping 20m². Bouwjaar: 1972. Perceelgrootte: 525m²(exclusief huurgrond, dus ca 40m2 meer in gebruik). 
Aanvaarding: in overleg
===============================================================================================
CORONA TIJD/ MAATREGELEN
Beste lezer, bezoeker

Nu de wereld gebukt gaat onder vergaande maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus, proberen wij ook binnen onze organisatie met een aantal aanpassingen de situatie goed werkbaar te houden. Wij vragen hierin uw medewerking en begrip voor de aanpassing van onze werkwijze. Wij hopen dat we met een optimale samenwerking  met u, positief kunnen bijdragen aan datgene waar we nu met zijn allen doorheen moeten.

Genomen maatregelen gelden tot het moment dat de situatie een aanpassing noodzakelijk maakt.
•	Wij volgen de richtlijnen van RIVM.
•	Wij schudden geen handen.
•	Wij houden een gepaste afstand van circa 1,5 meter.
•	Wij dragen een mondkapje en zoveel mogelijk handschoenen.
•	Bezichtigingen en taxaties kunnen gewoon doorgaan maar wij zullen voorafgaand aan de afspraak actief vragen of u klachten heeft of verkouden bent.
•	Verkopers kunnen individueel besluiten om voorlopig geen bezichtigingen toe te laten.
•	Bij bezichtigingen zijn telkens 2 mensen per kandidaat welkom. Wij begrijpen dat het fijn is om ouders, kinderen of vrienden mee te laten gaan bij een bezichtiging. Maar mocht u na de bezichtiging dermate geïnteresseerd zijn dan kunnen we voordat een koopovereenkomst definitief is altijd een nieuwe afspraak arrangeren.
•	In iedere woning bieden wij de gelegenheid om uw handen te wassen en adviseren we ook om dit te doen.
•	Voor het tekenen van koopovereenkomsten zullen wij geen afspraken plannen om samen te tekenen. Uitleg en toelichting geven wij telefonisch of digitaal en wij vragen u thuis te tekenen en de koopovereenkomst weer terug te bezorgen of bij de wederpartij te bezorgen.
•	Wij vragen u uitdrukkelijk om uw afspraak te annuleren als u verkouden bent. Dan kunnen we bezien of we de afspraak middels de digitale of telefonisch weg kunnen uitvoeren.
•	Taxaties kunnen wij gewoon blijven verzorgen. Echter vragen wij uw begrip voor eventueel enige vertraging. Wij zijn afhankelijk van derden waarbij voor gevalideerde woning taxaties NWWI de partij is die met controle belast is. Hoewel ook NWWI alles in het werk stelt om deze crisis te bedwingen, is het mogelijk dat zij door meer zieken onderbezet raken en hierdoor kunnen de doorlooptijden wat oplopen.
Tot slot vertrouwen wij erop dat we deze bijzondere tijd, en voor velen een hele zware tijd, samen kunnen overwinnen. Dit doen we met zijn allen. Wij hopen dat iedereen elkaar voldoende in de gaten houd en dat we niet te trots zijn om hulp te vragen of een advies. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen wil helpen voor zover dit binnen zijn of haar vermogen ligt.

**************************************************************************************************B
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor 
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper. 

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten. 

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen. 

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken