Beschrijving

Ruime en lichte, royaal uitgebouwde en geheel luxe gemoderniseerde energiezuinige TWEE-ONDER-EENKAPWONING met living ca 6m2, garage en fraai aangelegde 10m diepe zonnige tuin(NW) met gelegen in rustige woonwijk op loopafstand van winkels, scholen en bossen, nabij uitgestrekte bossen en Strabrechtse Heide.

Indeling: royale hal met fraaie tegelvloer, uitgebreide meterkast en luxe toilet(’15), ruime zeer lichte in 2008 royaal uitgebouwde L-woonkamer ca 52m² met open haard, grote lichtstraat en dubbele tuindeuren, in open verbinding met royale lichte open keuken ca 15m² met complete en luxe keukeninrichting('08) voorzien dik werkblad, 5-pits gaskookplaat, combi-magnetron, koelkast, vaatwasser, afzuigkap en veel kastruimte. 
Totale living ca 66m² voorzien van eikenhoutenvloer. 

Dubbele tuindeuren naar fraai aangelegde royale en zonnige ca 10m diepe achtertuin (NW) met diverse terrassen, tuinberging en garage ca 15m² met aansluiting wasapparatuur en kantelpoort met loopdeur naar royale oprit voor minimaal 2 auto’s. 

1e verdieping(v.v. laminaatvloer): overloop, 3 ruime slaapkamers resp. ca 17m², ca 11m² en ca 9m², keurige badkamer met ligbad, 2e toilet, 2x badmeubel met 2 wastafels en deur naar platdak.

Vaste trap naar 2e verdieping: royale overloop met kunststof zijraam, Nefit Topline HR-combiketel(ca ’10), aansl. Wa, open werk/slaap/studeerruimte (mog. 5e slpkmr) met groot dakraam en bergruimte, Nefit Topline HR-combiketel(ca ’10), aansl. wa. en ruime 4e slaapkamer ca 16m² met royale dakkapel. 

Gedeeltelijk v.v  vloer- en spouw en dakisolatie en gedeeltelijk v.v. dubbel glas.

Inhoud: ca 585m3. Bouwjaar: 1970, uitbouw ca 2008. Perceelgrootte: 270m². 

=======================================================================================================
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor 
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper. 

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten. 

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 tot 6 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen. 

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken