Omschrijving

GEHEEL INSTAPKLAAR ROYAAL UITGEBOUWD LUXE WOONHUIS MET RUIME BERGING, ZONNIGE ACHTERTUIN(Z), WOONKAMER LIEFST CA 48M2, 4 SLAAPKAMERS, IN RUSTIGE STRAAT EN AAN DE ACHTERZIJDE AAN ROYAAL PLANTSOEN GELEGEN, NABIJ NATUURGEBIED, WINKELS EN ALLE VOORZIENINGEN. STARTERSLENING WEER MOGELIJK TOCH 25.000 EURO.
                                                         
Indeling: royale vergrote hal(’09) met garderobekast, meterkast, cv-kast met AWB HR combiketel(’04) en luxe toilet, prachtige royaal uitgebouwde woonkamer ca 48m² met fraaie dubbele tuindeuren(roedeverdeling) in open verbinding met zeer luxe keukeninrichting(2010) voorzien van kookeiland met induktiekookplaat(‘16) en afzuigkap, keukenkastenwand met spoelbak, combi-magnetron, koelkast, en vaatwasser(‘18) en mooi werkbladen en tuindeur. 
Totale living ca 48m2 voorzien van mooie leistenenvloer met vloerverwarming(ca 2010).

Mooie zonnige geheel fraai bestrate achtertuin met ruime bergingmet nieuwe stalen poort met achterom naar royaal (speel)plantsoen, 

1e verdieping(v.v. laminaatvloer 2015): overloop, 4 slaapkamers resp. 10m2, 8m2 met luik naar bergzolder, en 9m2, aparte studeer/baby/werk/kastenkamer ca 5m² met aansl. wasautomaat, mooie luxe badkamer(ca ’10) met douche, badmeubel met brede vaste wastafel, badkamerkast, aansl. wasautomaat en fraai 2e toilet.

Prima isolatie in vloer, spouw en dak, gehele woning voorzien van
dubbele beglazing. 1e verdieping v.v. rolluiken. 1e verdieping achterzijde voorzien van kunststofkozijnen met dubbel glas. Nieuwe stucwerkplafonds. Binnenschilderwerk 2016, buitenschilder 2017.

Inhoud: ca 345m3 excl. ruime berging. Bouwjaar: 1985, nagenoeg geheel verbouwd en uitgebouwd in 2010. Perceelgrootte: 140m². 

Sinds kort kan de Starterslening in onze gemeente Geldrop-Mierlo weer worden aangevraagd!
Wilt u voor het eerst een woning kopen, maar is de prijs te hoog om in aanmerking te komen voor een hypotheek? Dan kunt u onder bepaalde voorwaarden een Starterslening krijgen. Dit is een lening van maximaal 25.000 euro, waarbij je de eerste drie jaar geen maandlasten hoeft te betalen. 
Zie hiervoor: https://www.geldrop-mierlo.nl/regelen-en-aanvragen/product/ starterslening-aanvragen

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben ingemeten, voldoet deze wellicht niet geheel aan de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580).
===================================================================================
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor 
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper. 

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten. 

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen. 

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken