Beschrijving

Speels ingedeelde, grotendeels gemoderniseerde TWEE-ONDER-EENKAPWONING met living ca 58m², CARPORT, 4 slaapkamers, fraai en rustig gelegen met heerlijk geheel vrije zonnige achtertuin(ZZO) met tuinhuis en achterom, direct nabij scholen, bossen en winkelcentrum
Indeling: royale hal met royaal luxe toilet(’06), grote speels ingedeelde living ca 58m² gedeeltelijk voorzien van leistenenvloer met vloerverwarming en tuindeur, zit/eetgedeelte aan de voorzijde, royaal verlaagd zitgedeelte aan de tuinzijde met open haard(extra gasaansluiting) en fraaie eikenhoutenvloer(’06), royaal eetgedeelte met grote glazenpui met zicht op voorzijde, centraal gelegen aan 2 zijden toegankelijke open keuken met zijraam, luxe moderne Siematic keukeninrichting(’06) v.v. 5 pits-gaskookplaat, met brede afzuigkap, combi-magnetron, koelkast, vaatwasser en mooi composiet werkblad. 

Ruime bijkeuken/berging ca 8m² met aansl. wa., unit vloerverwarming en tuindeur naar zonnige geheel vrije achtertuin(ZZO) met meerdere terrassen, tuinhuis en achterom. Fraaie zeer royale voortuin met royale oprit (ca 17m) voor meerdere auto’s en carport. 

Trap naar 1e verdieping(v.v. fraaie laminaatvloer): overloop met cv/berging met Nefit Smartline HR-combiketel(’03), 3 slaapkamers resp. ca 16m² (met mogelijkheid voor toegang tot thans afgesloten “balkon”), 10 en 8m², grote luxe badkamer(ca ’03) met ligbad, aparte inloop douche, 2e toilet, wastafel en elektrische vloerverwarming. 

Vaste trap 2e verdieping(v.v. laminaatvloer): lichte overloop, lichte 4e slaapkamer met fraai uitzicht, verrassend ruime (lagere) bergzolder. 

Begane grond geheel verbouwd in 2006 en v.v. leistenenvloer met vloerverwarming gedeeltelijk eikenhoutenvloer. Spouw- en dakisolatie. Hardhoutenkozijnen en draai/kiepramen. Geen inkijk voor – en/of achterburen. 

Inhoud: ca 500m3. Bouwjaar: 1977, verbouwd 2006. Perceelgrootte: 271m². 

============================================================================================
CORONA TIJD/ MAATREGELEN
Beste lezer, bezoeker

Nu de wereld gebukt gaat onder vergaande maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus, proberen wij ook binnen onze organisatie met een aantal aanpassingen de situatie goed werkbaar te houden. Wij vragen hierin uw medewerking en begrip voor de aanpassing van onze werkwijze. Wij hopen dat we met een optimale samenwerking  met u, positief kunnen bijdragen aan datgene waar we nu met zijn allen doorheen moeten.

Genomen maatregelen gelden tot 6 april of tot het moment dat de situatie een aanpassing noodzakelijk maakt.
•	Wij volgen de richtlijnen van RIVM.
•	Wij schudden geen handen.
•	Wij houden een gepaste afstand van circa 1,5 meter.
•	Bezichtigingen en taxaties kunnen gewoon doorgaan maar wij zullen voorafgaand aan de afspraak actief vragen of u klachten heeft of verkouden bent.
•	Verkopers kunnen individueel besluiten om voorlopig geen bezichtigingen toe te laten.
•	Bij bezichtigingen zijn telkens 2 mensen per kandidaat welkom. Wij begrijpen dat het fijn is om ouders, kinderen of vrienden mee te laten gaan bij een bezichtiging. Maar mocht u na de bezichtiging dermate geïnteresseerd zijn dan kunnen we voordat een koopovereenkomst definitief is altijd een nieuwe afspraak arrangeren.
•	In iedere woning bieden wij de gelegenheid om uw handen te wassen en adviseren we ook om dit te doen.
•	Voor het tekenen van koopovereenkomsten zullen wij geen afspraken plannen om samen te tekenen. Uitleg en toelichting geven wij telefonisch of digitaal en wij vragen u thuis te tekenen en de koopovereenkomst weer terug te bezorgen of bij de wederpartij te bezorgen.
•	Wij vragen u uitdrukkelijk om uw afspraak te annuleren als u verkouden bent. Dan kunnen we bezien of we de afspraak middels de digitale of telefonisch weg kunnen uitvoeren.
•	Taxaties kunnen wij gewoon blijven verzorgen. Echter vragen wij uw begrip voor eventueel enige vertraging. Wij zijn afhankelijk van derden waarbij voor gevalideerde woning taxaties NWWI de partij is die met controle belast is. Hoewel ook NWWI alles in het werk stelt om deze crisis te bedwingen, is het mogelijk dat zij door meer zieken onderbezet raken en hierdoor kunnen de doorlooptijden wat oplopen.
Tot slot vertrouwen wij erop dat we deze bijzondere tijd, en voor velen een hele zware tijd, samen kunnen overwinnen. Dit doen we met zijn allen. Wij hopen dat iedereen elkaar voldoende in de gaten houd en dat we niet te trots zijn om hulp te vragen of een advies. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen wil helpen voor zover dit binnen zijn of haar vermogen ligt.
==============================================================================================
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor 
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper. 

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten. 

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen. 

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken