Beschrijving

In boomrijke laan op een van de mooiste locaties gelegen, karakteristiek en charmant VRIJSTAAND WOONHUIS (GENERATIEWONING) met royale aanbouw(mogelijkheid voor dubbele bewoning) met daarin slaapkamer en badkamer op de begane grond en ruime garage(evt woonkamer), en 2 grote zolders, op liefst 1247m2 met ruim tuinberging nabij bossen en op loopafstand van school, winkel en alle voorzieningen.
                                                        
Indeling: hal met keurig toilet(ca ‘75), meterkast, authentieke trap met stijlvolle glas-in-loodraam, sfeervolle lichte woonkamer ca 28m² met houtenvloer, diverse glas-in-loodramen en fraai uitzicht voortuin en achtertuin. Vanuit de hal toegang tot lichte keuken ca 10m² met nostalgische servieskast, groot zijraam, keurige vernieuwde keukeninrichting voorzien van kookplaat, afzuigkap, deur naar echte kelder en deur naar aangebouwde lichte tuinkamer ca 11m² met lichtkoepel, tegelvloer, zij-ingang, dubbele tuindeuren naar overdekt terras en tuin, ruime slaapkamer ca 17m², complete badkamer met ligbad, open douche, vw, 2e toilet, aansl wa. en zijraam.

Tussenhal met wastafel, luik naar grote bergzolder en deur naar grote garage ca 27m² met elektrische garagedeur, grote zolderruimte en tuindeur .Bij dubbele bewoning is deze garage prima te verbouwen tot woonkamer en keuken

Grote ca 22m diepe en 26m brede zonnige achtertuin(Z) met diverse terrassen, royale houtenberging, dubbele achterom en oprit 

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers resp ca 9m² met dakkapel, ca 9m² met ingebouwde kast, en ca 6m2 met ingebouwde kast, 2e badkamer(ca ‘75) met ligbad, 2e toilet, vaste wastafel en vlizotrap naar bergzolder. 
 
2e verdieping: goed begaanbare royale bergzolder met cv-combiketel.

De royale zij/aanbouw(’95) is voorzien van vloer/spouw en dakisolatie. 
Woning verkeert gedeeltelijk nog in de originele staat met de diverse kenmerkende elementen uit die bouwtijd die behouden zijn gebleven zoals: glas-in-loodramen, paneeldeuren met vlakverdeling, deurklinken etc. 
Woning verkeert in goede staat maar koper dient met enige modernisering rekening te houden. 

Bouwjaar: 1948, aanbouw ‘99. Inhoud: ca 730m3, excl. tuinberging. Perceelgrootte: 1247m². 
================================================================================================
Sterksel is een van de kernen van de gemeente Heeze-Leende. Van 1816 tot 1925 behoorde Sterksel tot de gemeente Soerendonk en Sterksel. Deze gemeente is in 1819 uitgebreid met Gastel. In 1925 werd de plaats toegevoegd aan de gemeente Maarheeze. Bij de fusie in 1997 van Maarheeze met Budel tot Cranendonck, werd de plaats bij de gemeente Heeze-Leende gevoegd. Op 1 januari 2020 telde de gemeente 15.450 inwoners, waarvan er 9.195 in Heeze, 4.515 in Leende en 1.740 in Sterksel woonden. In Sterksel is het heerlijk wonen met een aantal basisvoorzieningen binnen handbereik. Denkt u hierbij aan de supermarkt, bibliotheek en diverse sportverenigingen. Bovendien zijn in de naastgelegen dorpen Heeze/Leende/Someren vele overige voorzieningen binnen circa 10 minuten bereikbaar. Sterksel is ruimschoots voorzien van prachtige natuur, denk daarbij aan de Herbertusbossen en de Strabrechtse heide. Er zijn wandel- en fietsroutes in overvloed
=============================================================================================
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor 
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper. 

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten. 

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 tot 6 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen. 

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken