W. Damen Makelaardij

Enthousiaste en moderne makelaar te Mierlo

Als enthousiaste en moderne makelaar heeft W. Damen Makelaardij zich gespecialiseerd in de bemiddeling bij verkoop van bestaande woonhuizen in de regio Mierlo-Geldrop-Heeze-Nuenen-Helmond.

Aan- en/of verkoopbemiddeling
Onze filosofie bij aan- en/of verkoopbemiddeling is om op een enthousiaste en deskundige wijze te zorgen voor de totale begeleiding van de klant. Hierbij geven wij aandacht aan alle facetten die (kunnen) meespelen bij de aankoop en verkoop van een woning.

Juist die extra inzet is datgene waar de koper en verkoper recht op hebben, vinden wij. Dat geeft de aspirant koper/verkoper de ruimte om op een rustige en weloverwogen wijze de uiteindelijke (ver)koopbeslissing te kunnen nemen.

Het (ver)kopen van een huis is niet alleen een zware maar ook vooral een heel emotionele beslissing. Dit moet op een rustige, ongedwongen en plezierige manier kunnen gebeuren, zonder onnodige druk van buitenaf. Op deze manier is het mogelijk op je eigen tempo een goede keuze te maken waar je dan van kunt gaan genieten. Vooral dat is hetgeen wat de cliënten van W. Damen Makelaardij als zeer plezierig hebben ervaren.

Als beëdigd makelaar/taxateur verrichten wij taxaties van onroerend goed voor velerlei doeleinden. U kunt dan denken aan zaken als aan- of verkoop, financiering, hypotheek en nationale hypotheekgarantie. Bij het huidige hoge prijsniveau is het zeer goed mogelijk om de hoogte van de hypotheekrente aan te laten passen op basis van deze hogere waarden. W. Damen Makelaardij kan u alle noodzakelijke informatie hierover geven.

Hypotheekbemiddeling
De volgende stap bij de koop van een woning is vaak de hypotheek. W. Damen Makelaardij werkt nauw samen met de regionale banken alsook met de landelijk opererende hypotheekinstellingen. Daardoor is het voor W. Damen Makelaardij mogelijk onafhankelijk advies te geven over wat de meest gunstige hypotheek(vorm) en rente voor een bepaalde klant zou kunnen zijn.

Bent u van plan binnenkort een woning te gaan verkopen of kopen? Loop dan eens binnen bij het gezellige kantoor van W. Damen Makelaardij aan de Dorpsstraat 86 in Mierlo. U kunt ook bellen op het nummer 0492-665454 of 0492-663056 voor een gratis verkoop- en/of hypotheekadvies. Velen gingen u reeds tevreden voor.

Laatste nieuws